Camperreisgids.nl

Support Zuid-Spanje aanvullingen

Bijdragen van lezers, nieuwe ontwikkelingen of onvolkomenheden kunnen aanleiding zijn om de Camperreisgids aan te passen. Om ook uw eerder gekochte versie up to date te kunnen houden, wordt er een mogelijkheid geboden om die aanpassingen of correcties te downloaden en af te drukken. De bestanden worden als .PDF aangeboden. In de colofon van uw camperreisgids staat een versienummer. U hoeft alleen de aanvullingen of correcties te downloaden met het nummer gelijk aan de versie van uw Camperreisgids.

Bent u op uw reis een bestemming, bezienswaardigheid of een bijzondere camperplaats tegengekomen die absoluut niet in de Camperreisgids Noord-Spanje mag ontbreken dan hoop ik dat u dit wilt delen. Ook als u tegen onjuistheden aangelopen bent dan zijn uw bevindingen welkom.
Contact

  • Aanvullingen

    Helaas, er zijn (nog) geen aanvullingen.

  • Correcties

    Gelukkig, er zijn (nog) geen correcties.

.PDF

Het Portable Document Format (PDF) stelt een uitgever van een elektronisch document in staat om deze uit te wisselen met behoud van inhoud en opmaak. Het document is te printen, te wijzigen maar kan hiertegen ook beveiligd worden.
De bestandsvorm PDF is uitgegroeid tot een open standaard. Er zijn dan ook vele manieren om het bestand te openen binnen browsers, tekstverwerkers en zelfstandige programma’s.
Adobe© Reader© is een gratis programma waarmee een PDF te lezen en te printen is.

Andere gidsen

Zuid-Spanje support

Tips

Blik op Spanje

Vergeet niet "Blik op Spanje" te downloaden. Met deze gratis e-bijlage kunt zich op uw e-reader, tablet, laptop of smartphone voorbereiden met onderwerpen als geschiedenis, geografie, klimaat, cultuur, folklore, gebruiken en gewoontes van Spanje.
Support > Downloads...

Overwinteren?

Een flauw zonnetje; zee net te koud om te zwemmen; uitgestorven badplaatsen; camperwerende maatregelen langs populaire costa's beperkte vrijetijdsbesteding; eenzaamheid; gesloten campings onderweg. Het is niet altijd ideaal. Informeer u goed voordat u vertrekt. Tips Overwinteren...

De fiets mee?!

Is het zinvol om de fietsen achterop de camper te binden voor de vakantie naar Spanje? Er zitten voordelen aan maar zeker ook nadelen. Maar mogelijkheden zijn er voldoende. Lees meer...

Actueel Weer