Camperreisgids.nl

Camperreisgids Noordkaap
tijdelijk uitverkocht!

Niet geheel tot onze spijt is de succesvolle Camperreisgids Noordkaap uitverkocht. Gelukkig is dit maar tijdelijk. In eerste kwartaal van 2019 wordt de nieuwe versie verwacht. De nieuwe Camperreisgids Noordkaap 2019 is twee keer zo dik. Met meer bestemmingen, meer uitstapjes, meer informatie, meer routes, meer overnachtingsplaatsen, meer parkeermogelijkheden bij bestemmingen, meer detailkaarten. Niet alleen bevat Camperreisgids Noordkaap 2019 alle informatie waarmee u een mooie route naar Noordkaap uit kunt stippelen; ook voor een wekenlange vakantie alleen in specifieke regio's van Zweden en/of Noorwegen bevat de gids meer dan voldoende bestemmingen en routes.

Natuurlijk krijgt u met Camperreisgids Noordkaap ook de beschikking over POI-bestanden met coördinaten van bestemmingen, overnachtingslocaties en parkeermogelijkheden. Deze zijn te downloaden voor de meest gangbare navigatiesystemen.

Algemene informatie over Scandinavië, en over reizen met de camper door Scandinavië, leest u in de bijbehorende, downloadbare, e-bijlage "Camperreisgids Blik op Scandinavië. Hierin staat o.a. landeninformatie, geschiedenis, cultuur, gastronomie en meer over Zweden, Noorwegen en Finland. De e-bijlage is beschikbaar als .epub en als .pdf. Met uw laptop, tablet, smartphone of e-reader kunt u zich met de e-bijlage (meer dan 180 pagina's) al voorbereiden op uw reis naar Noordkaap.

Indien u dit wenst, sturen wij eenmalig een email zodra de nieuwste versie van Camperreisgids Noordkaap beschikbaar is. Hiertoe dient u alleen het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Mail mij zodra de nieuwe versie van Camperreisgids Noordkaap beschikbaar is!

Naam:

E-mailadres: