Camperreisgids.nl

Support Portugal aanvullingen

Bijdragen van lezers, nieuwe ontwikkelingen of onvolkomenheden kunnen aanleiding zijn om de Camperreisgids aan te passen. Om ook uw eerder gekochte versie up to date te kunnen houden, wordt er een mogelijkheid geboden om die aanpassingen of correcties te downloaden en af te drukken. De bestanden worden als .PDF aangeboden. In de colofon van uw camperreisgids staat een versienummer. U hoeft alleen de aanvullingen of correcties te downloaden met het nummer gelijk aan de versie van uw Camperreisgids.

Bent u op uw reis een bestemming, bezienswaardigheid of een bijzondere camperplaats tegengekomen die absoluut niet in de Camperreisgids Portugal mag ontbreken dan hoop ik dat u dit wilt delen. Ook als u tegen onjuistheden aangelopen bent dan zijn uw bevindingen welkom.
Contact

 • Aanvullingen

  Helaas, er zijn (nog) geen aanvullingen.

 • Correcties

  • Versie: 1.0 - 2014 | Datum: 23-3-2014 |
   - Aanpassing route i.v.m. verbouwing N10 naar A63
   - Aanpassing route D2020 i.p.v. tolweg A71
   - Toevoeging en aanpassing van enkele route-instructies
   - Aanpassing enkele camperlocaties
   - Aanpassing openingsperiode enkele campings

.PDF

Het Portable Document Format (PDF) stelt een uitgever van een elektronisch document in staat om deze uit te wisselen met behoud van inhoud en opmaak. Het document is te printen, te wijzigen maar kan hiertegen ook beveiligd worden.
De bestandsvorm PDF is uitgegroeid tot een open standaard. Er zijn dan ook vele manieren om het bestand te openen binnen browsers, tekstverwerkers en zelfstandige programma’s.
Adobe© Reader© is een gratis programma waarmee een PDF te lezen en te printen is.

Andere gidsen

Portugal support

Tips

Overwinteren

Veel overwinteraars kiezen een route langs de oost- en zuidkust van Spanje richting Portugal. Dit vanwege de kans op beter weer in de periode januari en februari. En er is natuurlijk ook veel te zien en te doen in Andalusië.

De fiets mee?!

Is het zinvol om de fietsen achterop de camper te binden voor de vakantie naar Portugal? Er zitten voordelen aan maar zeker ook nadelen. Maar mogelijkheden zijn er voldoende. Lees meer...

Actueel Weer