Camperreisgids.nl

Camperreisgids Noord-Spanje Support

Als lezer van de Camperreisgids Noord-Spanje kunt u het uiterste uit uw gids halen door regelmatig deze supportpagina's te raadplegen:

  • Internetadressen Een handig overzicht van internetadressen die van pas kunnen komen op uw reis of de voorbereiding daarvan.
  • Downloadpagina e-bijlage Blik op Spanje Download e-bijlage Blik op Spanje.
  • Downloadpagina navigatiebestanden Download alle GPS-locaties die vermeld staan in uw Camperreisgids Noord-Spanje.
  • Aanvullingen en correcties Bekijk en print aanvullingen en correcties voor uw Camperreisgids Noord-Spanje.
  • Populaire camperroutes Enkele handige routesuggesties om met de camper door Noord-Spanje te reizen.
  • Contact Bent u op uw reis een bestemming of bezienswaardigheid tegengekomen die absoluut niet in de Camperreisgids Noord-Spanje mag ontbreken dan verneem ik dit graag. Ook als u tegen onjuistheden aangelopen bent, dan zijn uw bevindingen welkom.

Andere gidsen

Noord-Spanje support

Tips

Blik op Spanje

Vergeet niet "Blik op Spanje" te downloaden. Met deze gratis e-bijlage kunt zich op uw e-reader, tablet, laptop of smartphone voorbereiden met onderwerpen als geschiedenis, geografie, klimaat, cultuur, folklore, gebruiken en gewoontes van Spanje.
Support > Downloads...

Vuig weer onderweg

Van het late najaar tot in het vroege voorjaar bestaat de kans op strenge nachtvorst en winterse neerslag in delen van Noord-, en Centraal-Spanje. Controleer het aktuele weerbericht en pas zonodig de camperuitrusting en garderobe aan.

De fiets mee?!

Is het zinvol om de fietsen achterop de camper te binden voor de vakantie naar Spanje? Er zitten voordelen aan maar zeker ook nadelen. Maar mogelijkheden zijn er voldoende. Lees meer...

 

Actueel Weer