Camperreisgids.nl

Support Noordkaap aanvullingen

Bijdragen van lezers, nieuwe ontwikkelingen of onvolkomenheden kunnen aanleiding zijn om de Camperreisgids aan te passen. Om ook uw eerder gekochte versie up to date te kunnen houden, wordt er een mogelijkheid geboden om die aanpassingen of correcties te downloaden en af te drukken. De bestanden worden als .PDF aangeboden. In de colofon van uw camperreisgids staat een versienummer. U hoeft alleen de aanvullingen of correcties te downloaden met een versienummer dat gelijk is aan de versie van uw Camperreisgids.

Bent u op uw reis een bestemming, bezienswaardigheid of een bijzondere camperplaats tegengekomen die absoluut niet in de Camperreisgids Noordkaap mag ontbreken dan hoop ik dat u dit wilt delen. Ook als u tegen onjuistheden aangelopen bent dan zijn uw bevindingen welkom.
Contact

 • Aanvullingen

  Helaas, er zijn (nog) geen aanvullingen.

 • Correcties

  • Versie: 2.0 - 2019 | Datum: 08-03-2019 |
   - Enkele gewijzigde omstandigheden bij bestemmingen
   - Een aantal aangepaste GPS-coordinaten
   - Enkele tekstcorrecties
  • Versie: 1.0 - 2014 | Datum: 14-8-2014 |
   - Aanpassing camperlocatie Tromso
   - Aanpassing camperlocatie Preikestolen

.PDF

Het Portable Document Format (PDF) stelt een uitgever van een elektronisch document in staat om deze uit te wisselen met behoud van inhoud en opmaak. Het document is te printen, te wijzigen maar kan hiertegen ook beveiligd worden.
De bestandsvorm PDF is uitgegroeid tot een open standaard. Er zijn dan ook vele manieren om het bestand te openen binnen browsers, tekstverwerkers en zelfstandige programma’s.
Adobe© Reader© is een gratis programma waarmee een PDF te lezen en te printen is.

Andere gidsen

Noordkaap support

Tips

Tol in Zweden

Sinds begin 2015 wordt in Zweden de elektronische tolheffing (Spitsheffing: Stockholm en Göteborg. Bruggen: Motala en Sundsvall) ook doorberekend aan buitenlandse kentekens. U krijgt de rekening thuisgestuurd. Let op de betaaltermijn als u langer dan 2 maanden onderweg bent. Meer informatie op www.epass24.com

Linkerspiegels

Wist u dat er in Noorwegen relatief veel linkerspiegels sneuvelen? De wegen langs de fjorden zijn vaak zo smal dat spiegels van tegemoet­komende campers elkaar makkelijk kunnen raken.

Loppis

Langs de kant van de weg staan in Zweden veel kleine wegwijzertjes met het opschrift "Loppis". Het gaat hier om particuliere rommelmarktjes. Een nationale hobby.

Wisselkoersen