Camperreisgids.nl

Camperreisgids Noordkaap Support

Als lezer van Camperreisgids Noordkaap kunt u het uiterste uit uw gids halen door regelmatig deze supportpagina's te raadplegen:

  • Video impressies Video impressies van enkele bestemmingen uit Camperreisgids Noordkaap.
  • Internetadressen Een handig overzicht van internetadressen die van pas kunnen komen op uw reis of de voorbereiding daarvan.
  • Downloadpagina e-bijlage Blik op Scandinavië Download e-bijlage Blik op Scandinavië.
  • Downloadpagina navigatiebestanden Download GPS-coördinaten uit Camperreisgids Noordkaap als POI-bestand voor uw navigatiesysteem.
  • Aanvullingen en correcties Bekijk en print aanvullingen en correcties voor uw Camperreisgids Noordkaap.
  • Populaire camperroutes Enkele handige routesuggesties om met de camper naar Noordkaap en weer terug te reizen.
  • Contact Bent u op uw reis een bestemming of bezienswaardigheid tegengekomen die absoluut niet in de Camperreisgids Noordkaap mag ontbreken, dan verneem ik dit graag. Ook als u tegen onjuistheden aangelopen bent zijn uw bevindingen welkom.

Andere gidsen

Noordkaap support

Tips

Tol in Zweden

Sinds begin 2015 wordt in Zweden de elektronische tolheffing (Spitsheffing: Stockholm en Göteborg. Bruggen: Motala en Sundsvall) ook doorberekend aan buitenlandse kentekens. U krijgt de rekening thuisgestuurd. Let op de betaaltermijn als u langer dan 2 maanden onderweg bent. Meer informatie op www.epass24.com

Linkerspiegels

Wist u dat er in Noorwegen relatief veel linkerspiegels sneuvelen? De wegen langs de fjorden zijn vaak zo smal dat spiegels van tegemoet­komende campers elkaar makkelijk kunnen raken.

Loppis

Langs de kant van de weg staan in Zweden veel kleine wegwijzertjes met het opschrift "Loppis". Het gaat hier om particuliere rommelmarktjes. Een nationale hobby.

Wisselkoersen

Actueel Weer