Camperreisgids.nl

Camperreisgids Noord-Spanje

Noord-Spanje: dekkingskaart van Camperreisgids Noord-Spanje

Deze Camperreisgids is de handleiding voor een indrukwekkende reis met de camper door het veelzijdige noordelijk deel van Spanje. Met de camper maakt u een zwerftocht door de regio's Catalonië, Aragon, Navarra, La Rioja, Baskenland, Cantabrië, Asturië, Galicië, Castilië & León en het vorstendom Andorra.
Ook met deze Camperreisgids wordt u niet beperkt met het rijden van een door anderen voorgeschreven route, maar bepaalt u zelf hoe de vakantie er uit gaat zien, aan de hand van duidelijke beschrijvingen van bestemmingen, bezienswaardigheden en activiteiten. Kies zelf of wilt wandelen in een van de vele natuurgebieden; zonnen in een verborgen baai van de costa's; flaneren over boulevards; cultuursnuiven in de vele musea; geschiedenis bezichtigen in historische steden en dorpen; meefeesten tijdens uitbundige fiësta's. Blader door de gids en rij naar de door u gewenste bestemmingen. Maak gebruik van de vrijheid van een camper.

Noord-Spanje: schuilkerkje in Picos de Europa

Met gemiddeld twee bestemmingen per dag bent u minstens vier maanden onderweg als u alle bestemmingen uit deze gids wilt bezoeken. "Op uw vakantielauweren rusten" is hierin niet eens meegerekend. Het is dus belangrijk om wijs te kiezen en niet teveel in één enkele vakantie te willen zien. De afstanden zijn groot. Een Camperreisgids informeert u ook over gebieden minder geschikt zijn voor een verblijf met een camper of waar campers niet welkom zijn. Om wat inspiratie op te kunnen doen voor uw reis met de camper door Noord-Spanje, zijn enkele voorbeeldroute's uitgeschreven.

Noord-Spanje: Alquezar

Zoals in iedere Camperreisgids, zijn bestemmingen voorzien van, één of meerdere, beschikbare overnachtingsmogelijkheden.
Dit kunnen zijn: officiële camperlocaties, wilde camperlocaties, campercampings en/of campings. Deze locaties worden omschreven met eigenschappen, faciliteiten en bijzonderheden.
In Spaanse steden is het lastig parkeren met een camper. Indien parkeermogelijkheden aanwezig zijn, worden deze met beschrijving bij de bestemming vermeldt. Overnachtings- en parkeermogelijkheden evenals bijzondere locaties zijn voorzien van GPS-coördinaten. Deze zijn, exclusief voor kopers van de Camperreisgids Noord-Spanje, gratis als POI-bestand te downloaden.

Noord-Spanje: blik op kerkeiland Gaztelugatxe

Camperreisgids Noord-Spanje beschrijft diverse routes naar Spanje. Deze zijn grotendeels vrij van tol en gaan over goede doorgaande wegen. Daar waar een tolvrij-traject grote vertraging oplevert - door maatregelen als rotondes, verkeerslichten of snelheidsbeperkingen - wordt de keuze voor een alternatieve traject gegeven. De meeste navigatiesystemen kunnen een route gecombineerd over tolwegen en tolvrije wegen niet aan. De routebeschrijving is dusdanig geschreven dat een navigatiesysteem niet nodig is. Aanwijzingen worden gegeven aan de hand van bewegwijzering langs de route.

Noord-Spanje: dorpsplein van Covarrubias

Exclusief voor kopers van de Camperreisgids Noord-Spanje is de e-bijlage "Blik op Spanje" gratis te downloaden. In meer dan 70 pagina's worden onderwerpen besproken als geografie, natuur, bevolking, gastronomie, cultuur, geschiedenis en meer.
Deze e-bijlage is zowel als ePUB als PDF beschikbaar. Hiermee kunt u zich op de laptop, tablet of e-reader voorbereiden op de unieke, maar ook gevarieerde, cultuur die u gaat ervaren in Spanje.
In de papieren Camperreisgids Noord-Spanje leest u alles wat u wilt weten over reisvoorbereiding, reisperiode, overnachten, parkeren, veiligheid, gezondheid, verkeersregels en andere nuttige weetjes en handige tips voor een behouden reis naar, en in Spanje.

Hieronder staat, als voorproefje, de inhoudsopgave en een selectie van enkele pagina's uit de Camperreisgids Noord-Spanje.

Camperreisgids Noord-Spanje heeft:

  • 178 pagina's full-color.
  • Meer dan 230 beschrijvingen van bestemmingen en routes.
  • Meer dan 300 overnachtingsplaatsen met GPS-coördinaten.
  • Meer dan 300 parkeerlocaties met GPS-coördinaten.
  • Meer dan 130 foto's en afbeeldingen.
  • Duidelijke overzichtskaarten.
  • Slimme QR-code's bij internetadressen.
  • Een handige index van bestemmingen.
  • Een downloadbaar POI-bestand voor uw navigatiesysteem.
  • De e-bijlage Camperreisgids "Blik op Spanje".

Camperreisgids Noord-Spanje is te koop in de Camperreisgids winkel!

Andere gidsen

Noord-Spanje support

Tips

Blik op Spanje

Vergeet niet "Blik op Spanje" te downloaden. Met deze gratis e-bijlage kunt zich op uw e-reader, tablet, laptop of smartphone voorbereiden met onderwerpen als geschiedenis, geografie, klimaat, cultuur, folklore, gebruiken en gewoontes van Spanje.
Support > Downloads...

Vuig weer onderweg

Van het late najaar tot in het vroege voorjaar bestaat de kans op strenge nachtvorst en winterse neerslag in delen van Noord-, en Centraal-Spanje. Controleer het aktuele weerbericht en pas zonodig de camperuitrusting en garderobe aan.

De fiets mee?!

Is het zinvol om de fietsen achterop de camper te binden voor de vakantie naar Spanje? Er zitten voordelen aan maar zeker ook nadelen. Maar mogelijkheden zijn er voldoende. Lees meer...

 

Actueel Weer