Camperreisgids.nl

Klantenservice

Vragen

Uw vraag over de Camperreisgids of Camperreisgids.nl kunt u 24/7 per e-mail stellen. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Klachten

Heeft u een klacht over een Camperreisgids, dan wordt u verzocht om schriftelijk of per e-mail contact op te nemen.
Gelieve uw klacht te voorzien van uw contactgegevens, het ordernummer en een duidelijke omschrijving van de klacht.
Zodra uw klacht is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging.
U ontvangt binnen 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

Indien er onjuistheden in de Camperreisgids staan, dan vernemen we dit zo spoedig mogelijk. Middels de supportpagina bieden we als extra service, aanvullingen en correcties ter download aan.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de Camperreisgids te retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • de termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling;
  • de Camperreisgids is nog in ongebruikte en originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking;
  • bij de retourzending heeft u het ingevulde Herroepingsformulier ingesloten; Download hier het formulier! (PDF)
  • u bent geen zakelijke klant;
  • de door u bestelde Camperreisgids of afgeleide hiervan is niet gepersonaliseerd of in speciale opdracht vervaardigd.

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat Camperreisgids.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Vraag daarom bij verzending altijd om een traceercode en bewaar deze goed. De hoogte van de verzendkosten zijn minstens gelijk aan de verzendkosten die u betaald heeft of hoger als u van aanvullende verzendopties gebruik maakt.

Indien de retourzending aan de voorwaarden voldoet zal binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retourzending, het bedrag van de aankoop teruggestort worden.

De contactgegevens voor vragen, klachten en retouren staan hier.

Betaling

De markt voor Camperreisgidsen is niet groot. Dit maakt betalingen via iDeal of creditcards voor ons een dure aangelegenheid. Om de consumentenprijs van de gidsen zo laag mogelijk te houden, is daarom besloten om voorlopig alleen bankoverschrijvingen als betaalwijze te hanteren. Bij een bestelling krijgt u de betaalinstructies, de verzend-aankondiging en de factuur per e-mail.

Verkrijgbaarheid

De Camperreisgidsen zijn vooralsnog alleen via diverse webshops te koop. Daarnaast zijn er enkele camperdealers die Camperreisgidsen in al dan niet aangepaste vorm aanbieden als incentive bij de huur of koop van een camper.

Voorwaarden

Bij het gebruik van deze website accepteert u de voorwaarden zoals beschreven in de:

Supportpagina′s